miercuri, 20 mai 2009

Revista presei


Presa internaţională de astăzi scrie despre decesul unui alpinist chinez, acuzele aduse SUA de către liderul suprem al Iranului sau declaraţiile confuze ale senatorului Reid.
Presa sportivă de astăzi scrie despre "alianţa anti-Dinamo", părerea lui Ioan Becali despre Cristian Daminuţă sau reacţia lui Florin Lovin în vestiarul Stelei.
Presa din Peninsulă scrie astăzi despre confruntările dintre studenţii protestatari şi forţele de ordine, de ieri, de la Torino.
Presa internă scrie astăzi despre românul care a ales moartea asistată, posibilul preinfart suferit de Dave Gahan sau explozia eczemelor.O alta stire pe care o gasim aici este despre Tudor Chirila care declara ca milionul de euro pana la 30 de ani nu e o prioritate pentru el.
Presa internaţională de astăzi scrie despre înregistrarea primului caz de gripă porcină în Grecia, declaraţiile şefului CIA despre ultimul raid american în Pakistan sau negarea extinderii arsenalului nuclear .
Presa internă de astăzi scrie despre doi români ce împart un cod numeric personal, un studiu istoric .
Presa internă de astăzi scrie despre misterele furtului de arme de la Ciorogârla, monumentul "Memorialul Holocaustului" sau destructurarea grupului de elită al MAI "Acvila". blicat de "Der Spiegel" sau topul exceselor capitaliste.
Presa economica de astazi scrie despre veniturile agentiilor de turism provenite din cursele cu chartere, efectul tarifelor de interconectare asupra rezultatelor financiare ale companiei Vodafone sau viziunea Domo asupra evolutiei afacerilor proprii.
Presa mondena de astazi scrie despre viitoarea locuinta a Mihaelei Radulescu, logodna actritei Cynthia Nixon sau noul solist al Orchestrei de Muzica Populara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu